Doktor za mršavljenje je sam izgubio 98 kilograma - Intervju za Jutarnji list

 

IZGUBIO 98 KILOGRAMA U PET GODINA 'Prošao sam razne dijete koje su sve bile neuspješne, a onda...

Profesor doktor Alen Ružić (42), šef Odjela za kardiomiopatiju u KBC-u na Sušaku, izvanredni profesor kardiologije i osnivač kolegija Klinička prehrana na Medicinskom fakultetu u Rijeci, utemeljitelj je Akademskog centra zdravlja u čijem je sklopu Škola mršavljenja, a iz koje su proizišle trgovine čajevima Samovar.

U periodu od pet godina, tijekom specijalizacije, smršavio je punih 98 kilograma i od tada uspješno održava tjelesnu težinu na približno istoj razini. Valja također spomenuti da je sa svojih 29 godina svojedobno bio najmlađi specijalist interne medicine u Hrvatskoj, a na fakultetu je kolegij Klinička prehrana osnovao 2007., sa svojih 35 godina.

 

Kako je iWKAN pakovan i zašto?

 


iWkan čaj u prodaji je u iznimno velikoj količini, čak 150 g,  kako bi se jednom dozom zadovoljile mjesečne potrebe svakodnevnog pijenja većine korisnika.
Iz usporedbe s klasičnim čajevima koji se prodaju u 25 do 35 g, proizlazi i cijena ovog funkcionalnog proizvoda koja iznosi 130,00 kn (+ troškovi dostave koji za Hrvatsku ne prelaze 30,00 kn za sve količine od 1 – 6 pakovanja).

 

 

 

 

 

 

 

UPOZORENJE : Ako ste trudni, dojite, imate značajne razvijene bolesti ili uzimate lijekove, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe. Nemojte uzeti više od preporučene doze.Držite podalje od djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu ispod 30°C. Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnozu, liječenje ili prevenciju bolesti.