Doktor za mršavljenje je sam izgubio 98 kilograma - Intervju za Jutarnji list

 

IZGUBIO 98 KILOGRAMA U PET GODINA 'Prošao sam razne dijete koje su sve bile neuspješne, a onda...

Profesor doktor Alen Ružić (42), šef Odjela za kardiomiopatiju u KBC-u na Sušaku, izvanredni profesor kardiologije i osnivač kolegija Klinička prehrana na Medicinskom fakultetu u Rijeci, utemeljitelj je Akademskog centra zdravlja u čijem je sklopu Škola mršavljenja, a iz koje su proizišle trgovine čajevima Samovar.

U periodu od pet godina, tijekom specijalizacije, smršavio je punih 98 kilograma i od tada uspješno održava tjelesnu težinu na približno istoj razini. Valja također spomenuti da je sa svojih 29 godina svojedobno bio najmlađi specijalist interne medicine u Hrvatskoj, a na fakultetu je kolegij Klinička prehrana osnovao 2007., sa svojih 35 godina.

 

Kako djeluje iWKAN?

 

Neki od sastojaka djeluju izravno na smanjenje osjećaja gladi, drugi smanjuju kolebanja šećera u krvi koja su često povezana s jakim napadima gladi, dok treća skupina potiče izlučivanje tekućine u višku. Upravo ovakva kombinacija stvara učinkovite promjene na fiziološko-metaboličkoj razini i prekida mehanizme koji su glavni faktori podržavanja pretilosti.

 

iWKAN je prema fitoterapijskim i kliničkim pokazateljima optimalna kombinacija koju u ovom području možete dobiti na čistoj, prirodnoj osnovi.


O djelovanju pojedinih sastavnica ovog čaja možete se slobodno informirati u drugim relevantnim izvorima, te kroz usporedbu s naizgled sličnim proizvodima sami uvjeriti u izneseno.

 

 

 

 

 

UPOZORENJE : Ako ste trudni, dojite, imate značajne razvijene bolesti ili uzimate lijekove, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe. Nemojte uzeti više od preporučene doze.Držite podalje od djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu ispod 30°C. Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnozu, liječenje ili prevenciju bolesti.