Doktor za mršavljenje je sam izgubio 98 kilograma - Intervju za Jutarnji list

 

IZGUBIO 98 KILOGRAMA U PET GODINA 'Prošao sam razne dijete koje su sve bile neuspješne, a onda...

Profesor doktor Alen Ružić (42), šef Odjela za kardiomiopatiju u KBC-u na Sušaku, izvanredni profesor kardiologije i osnivač kolegija Klinička prehrana na Medicinskom fakultetu u Rijeci, utemeljitelj je Akademskog centra zdravlja u čijem je sklopu Škola mršavljenja, a iz koje su proizišle trgovine čajevima Samovar.

U periodu od pet godina, tijekom specijalizacije, smršavio je punih 98 kilograma i od tada uspješno održava tjelesnu težinu na približno istoj razini. Valja također spomenuti da je sa svojih 29 godina svojedobno bio najmlađi specijalist interne medicine u Hrvatskoj, a na fakultetu je kolegij Klinička prehrana osnovao 2007., sa svojih 35 godina.

 

iWKAN mješavina domaćeg čaja

 
iWKAN mješavina domaćeg čaja, rezultat  je bogatog iskustva AkademskogCentraZdravlja, našeg vodećeg centra za mršavljenje.

 

Ljekovito bilje u ovoj mješavini pomno je odabrano kako bi osiguralo najbolje što priroda nudi u suzbijanju suvišnih kilograma.

Svaki od istaknutih sastojaka donosi neka specifična svojstva koja se u ovoj njihovoj optimalnoj kombinaciji međusobno nadopunjuju i dodatno pojačavaju. Redovito korištenje čaja korisno je kod postupnog smanjenja tjelesne težine, a njegova je posebna vrijednost u pojačavanju utjecaja pravilne ishrane, njene lakše provedbe i bolje ustrajnosti.

Opširnije...

Priprema čaja

 
 
Priprema:

1 „ravnu“ jušnu žlicu čaja preliti s 1 Iitrom kipuće vode I pustiti da poklopljeno odstoji 20 minuta uz povremeno miješanje. Preporučljivo je dodati minimalnu količinu kuhinjske soli (prstohvat), promiješatl, procijediti I piti željenu količinu kroz cijeli dan.

Opširnije...

Kako je iWKAN pakovan i zašto?

 


iWkan čaj u prodaji je u iznimno velikoj količini, čak 150 g,  kako bi se jednom dozom zadovoljile mjesečne potrebe svakodnevnog pijenja većine korisnika.
Iz usporedbe s klasičnim čajevima koji se prodaju u 25 do 35 g, proizlazi i cijena ovog funkcionalnog proizvoda koja iznosi 130,00 kn (+ troškovi dostave koji za Hrvatsku ne prelaze 30,00 kn za sve količine od 1 – 6 pakovanja).

Opširnije...

Od čega se iWKAN sastoji?

 
iWkan čaj je mješavina optimalnih omjera domaćeg neškodljivog bilja

 

Vaccinum flos — List borovnice,
Phaesoli pericarpilum — Grah komušina,
Equiseti herba — Preslica,
Oleae europea L. - List masline,
Polygoni herba — Troskot,
Urtica dioica — Kopriva i
Basilici herba — Bosiljak.

Opširnije...

Kako djeluje iWKAN?

 

Neki od sastojaka djeluju izravno na smanjenje osjećaja gladi, drugi smanjuju kolebanja šećera u krvi koja su često povezana s jakim napadima gladi, dok treća skupina potiče izlučivanje tekućine u višku. Upravo ovakva kombinacija stvara učinkovite promjene na fiziološko-metaboličkoj razini i prekida mehanizme koji su glavni faktori podržavanja pretilosti.

 

iWKAN je prema fitoterapijskim i kliničkim pokazateljima optimalna kombinacija koju u ovom području možete dobiti na čistoj, prirodnoj osnovi.

Opširnije...