Doktor za mršavljenje je sam izgubio 98 kilograma - Intervju za Jutarnji list

 

IZGUBIO 98 KILOGRAMA U PET GODINA 'Prošao sam razne dijete koje su sve bile neuspješne, a onda...

Profesor doktor Alen Ružić (42), šef Odjela za kardiomiopatiju u KBC-u na Sušaku, izvanredni profesor kardiologije i osnivač kolegija Klinička prehrana na Medicinskom fakultetu u Rijeci, utemeljitelj je Akademskog centra zdravlja u čijem je sklopu Škola mršavljenja, a iz koje su proizišle trgovine čajevima Samovar.

U periodu od pet godina, tijekom specijalizacije, smršavio je punih 98 kilograma i od tada uspješno održava tjelesnu težinu na približno istoj razini. Valja također spomenuti da je sa svojih 29 godina svojedobno bio najmlađi specijalist interne medicine u Hrvatskoj, a na fakultetu je kolegij Klinička prehrana osnovao 2007., sa svojih 35 godina.

 

Zašto dijeta?

 

Kakva dijeta?

Zašto je dobro kombinirati iWKAN i Prehranu metaboličkog ritma?

Iako iWKAN kao snažan funkcionalni napitak ima potpuno samostalno i neovisno djelovanje, najveću korist od njegovog korištenja možemo dobiti upravo kombiniranjem s odgovarajućom prehranom. Ona sadrži 2 osnovna pravila na koja valja obratiti pažnju.

Opširnije...

Plan prehrane

 

Svi korisnici našeg programa (kupci iWKANA) ostvaruju pravo na detaljni dijetoterapijski plan – Prehranu metaboličkog ritma po recepturi dr. Ružića potpuno GRATIS.

 

DIJETA + ČAJ – DA! A SAMO ČAJ?

Naravno! Baš zbog ovog pitanja valja naglasiti kako ova strukturirana prehrana nije nužna uz primjenu čaja. Djelovanja iWKANA su potpuno samostalna i neovisna, te UČINCI NJEGOVOG UZIMANJA NE OVISE o drugim poduzetim mjerama. Međutim, baš KAKO BISTE JOŠ BOLJE ISKORISTILI ono što sam iWKAN pruža, na raspolaganju Vam je idealna kombinacija ovog metaboličkog integratora i Prehrane metaboličkog ritma.

Opširnije...