Doktor za mršavljenje je sam izgubio 98 kilograma - Intervju za Jutarnji list

 

IZGUBIO 98 KILOGRAMA U PET GODINA 'Prošao sam razne dijete koje su sve bile neuspješne, a onda...

Profesor doktor Alen Ružić (42), šef Odjela za kardiomiopatiju u KBC-u na Sušaku, izvanredni profesor kardiologije i osnivač kolegija Klinička prehrana na Medicinskom fakultetu u Rijeci, utemeljitelj je Akademskog centra zdravlja u čijem je sklopu Škola mršavljenja, a iz koje su proizišle trgovine čajevima Samovar.

U periodu od pet godina, tijekom specijalizacije, smršavio je punih 98 kilograma i od tada uspješno održava tjelesnu težinu na približno istoj razini. Valja također spomenuti da je sa svojih 29 godina svojedobno bio najmlađi specijalist interne medicine u Hrvatskoj, a na fakultetu je kolegij Klinička prehrana osnovao 2007., sa svojih 35 godina.

 

prof.dr. Alen Ružić, dr.med

 

iWKAN - funkcionalni pristup vitkosti

Dr. Alen Ružić, internist koji se trajno rješio svojih 86 kg viška prije 10 godina, sačinio je ovu originalnu recepturu kako bi sam sebi pomogao riješiti problem debljine.

Ovaj istaknuti liječnik, internist - kardiolog o kojem ste mogli čitati u mnogobrojnim našim novinama (24 sata, Aktual) i gledati priloge na TV (gost "8 kata" i niza drugih emisija) od tada više nema problema s viškom kilograma. Uz rad u bolnici, on djeluje i kao profesor na Medicinskom fakultetu u Rijeci gdje vodi kolegij "Klinička prehrana i dijetoterapija". Upravo je dr. Ružić osnivač i voditelj našeg Centra. Čaj se godinama koristio isključivo u radu s mnogobrojnim klijentima AkademskogCentraZdravlja - ŠkoleMršavljenja među kojima su mnoge javne osobe čijoj vitkoj liniji često zavidite na slikama u medijima. Kroz dosadašnju nadziranu primjenu, stekla su se mnogobrojna iskustva, potvrdila neškodljivost i dugoročna korist ovo čaja. Pročitajte više - iWKAN mješavina domaćeg čaja